Klant worden?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Siser Juliet™

  Productomschrijving
  Juliet is een high definition snijplotter, geschikt om een variëteit aan materialen te snijden en dan vooral de Siser folies. Om deze folies te snijden, kan je gebruik maken van de presets, de reeds geïnstalleerde snij-instellingen, maar de Juliet kan ook ander materiaal zoals karton, papier ed.. snijden. Tot 12" breed kan je snijden met de meeg...

  Juliet is een high definition snijplotter, geschikt om een variëteit aan materialen te snijden en dan vooral de Siser folies. Om deze folies te snijden, kan je gebruik maken van de presets, de reeds geïnstalleerde snij-instellingen, maar de Juliet kan ook ander materiaal zoals karton, papier ed.. snijden.

  Tot 12" breed kan je snijden met de meegeleverde mat, maar je kan ook zonder mat gaan snijden of gebruik maken van de rollfeeder (wordt binnenkort uitgebracht).

  Van fijne details tot grote lengtes, Juliet snijdt het allemaal met de grootste precisie. Het touch screen op het toestel geeft je de presets, maar komt ook met een built-in camera, zodat je kan snijden met registratietekens met grote precisie.

  MSRP €499

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  JULIET
  EAN
  8055060914356

  Reeds bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »